zamknij

Ta strona używa ciasteczek (cookies). Korzystając z www.top1.pl zgadzasz się z polityką plików cookies. Więcej informacji w Polityce prywatności

  • Companies.pl - katalog firm

    Companies.pl - katalog firm

    Z katalogiem stron firmowych Companies. pl łatwo wyszukasz interesującą firmę lub usługę która Cię interesuje. W naszej bazie firm znajdują się tylko sprawdzone przedsiębiorstwa które posiadają wartościowe strony internetowe. Jeśli posiadasz firmową stronę internetową, to dodaj ją już dziś do katalogu firm Companies.
    www.companies.pl

    Data dodania: 13.09.2017

    ID strony: 11863

    Wyświetleń: 1125

  • Stacja Kontroli Pojazdów Jasło - skpjaslo.pl

    Stacja Kontroli Pojazdów Jasło - skpjaslo.pl

    Podstawowa Stacja Kontroli Pojazdów w Jaśle wykonuje badania techniczne pojazdów o dopuszczalnej masie całkowitej do 3500 kg. Wykonujemy przeglądy rejestracyjne samochodów osobowych, dostawczych, motocykli, motorowerów i ciągników rolniczych. Zatrudniamy doświadczonych diagnostów, badania techniczne wykonujemy nowoczesnym sprzętem diagnostycznym.
    www.skpjaslo.pl

    Data dodania: 03.05.2018

    ID strony: 14382

    Wyświetleń: 449

  • Rolety dzień noc Łódź

    Rolety dzień noc Łódź

    Firma działa na rynku już od 1998 roku specjalizując się w realizowaniu produkcji wysokiej jakości osłon okiennych. Oferta dotyczy między innymi takich wyrobów jak żaluzje poziome, pionowe, plisy, moskitiery zarówno rolowane oraz ramkowe, rolety materiałowe oraz rzymskie. Zapoznaj się ze szczegółami oferty w ramach strony firmowej!
    antares-rolety.pl

    Data dodania: 18.10.2018

    ID strony: 9533

    Wyświetleń: 1656

  • Blaty Warszawa

    Blaty Warszawa

    Warszawski Zakład Kamieniarski W. Gromek i Synowie to najwyższej jakości wyroby kamieniarskie wykonane z granitu oraz marmuru. Nasze propozycje obejrzeć można na: www. granitymarmury. pl. Dostarczamy klientom tylko i wyłącznie najlepsze kamienie, często w formie wyrobów dopasowanych stricte do wysokich wymagań klientów. Mamy w ofercie blaty granitowe do kuchni oraz łazienki, kominki, obudowy kominków, nagrobki, elewacje, posadzki, elementy kostki granitowej i betonowej, parapety, schody itd. Wyróżnia nas ciekawy design, wielość propozycji i atrakcyjne ceny.
    www.granitymarmury.pl

    Data dodania: 17.07.2018

    ID strony: 8677

    Wyświetleń: 1840

  • Domeny do wynajęcia - eKampania.pl

    Domeny do wynajęcia - eKampania.pl

    Prezentujemy listę prestiżowych domen internetowych przeznaczonych do wynajęcia. Jeśli poszukujesz dobrej domeny dla siebie lub swojej firmy to dobrze trafiłeś. Przeszukaj naszą listę i wybierz domenę dla siebie. Dobry adres internetowy gwarantuje Twój sukces w internecie.
    www.ekampania.pl

    Data dodania: 16.04.2018

    ID strony: 12909

    Wyświetleń: 1292

  • SEOdirect.pl - katalog stron SEO

    SEOdirect.pl - katalog stron SEO

    Moderowany i często aktualizowany katalog stron internetowych umożliwia wyszukiwanie ciekawych stron internetowych. Właściciele stron mają możliwość zgłosić swoją witrynę do naszego katalogu i zwiększyć jej oglądalność wśród użytkowników internetu. Zapraszamy do odwiedzania naszego katalogu SEO.
    www.seodirect.pl

    Data dodania: 13.09.2017

    ID strony: 11861

    Wyświetleń: 1340

  • Rozbiórki, prace ziemne

    Rozbiórki, prace ziemne

    Firma W. Gromek i Synowie dostarcza rozwiązania w zakresie wyburzeń i rozbiórki budynków. Zapewnia przy tym prace ziemne oraz dostarcza kruszywo betonowe. Firma realizuje usługi na terenie Warszawy i okolic. Zachęcamy do zapoznania się ze stronę w celu obejrzenia galerii zdjęć z realizacji, a także otrzymania pełnej oferty wykonywanych usług.
    kruszenie-betonu.pl

    Data dodania: 17.07.2018

    ID strony: 14822

    Wyświetleń: 272

  • Moskitiery Łódź

    Moskitiery Łódź

    Jeżeli ktoś z Państwa szuka elementów wyposażenia mieszkania czy domu - chodzi o żaluzje, rolety, plisy czy moskitiery, zapraszamy bardzo serdecznie do zapoznania się ze stroną internetową www. Farol. com. pl. Można śmiało powiedzieć, że jeżeli chodzi o takie elementy, wszystko jest u nas bardzo solidne, zgodne z najlepszymi standardami. Farol oferuje ponadto montaż tych elementów - na obszarze całego województwa łódzkiego.
    www.farol.com.pl

    Data dodania: 30.08.2018

    ID strony: 9774

    Wyświetleń: 464

Opinie o deweloperach

Opinie o deweloperach

Nabycie mieszkania lub budowa domu to nad wyraz ważna życiowa decyzja dlatego też bardzo ważne jest jakiemu deweloperowi zdecydujemy się powierzyć pieniądze.
Na naszym serwisie możesz znaleźć komentarze o deweloperach z całego kraju: opinie o ich budach, jakości realizacji, zadłużeniu oraz podejściu do klientów. Dlatego zaleca się więc bacznie się z nimi zapoznać po to uniknąć przykrych niespodzianek w przyszłości.
Na ZanimZamieszkasz. pl prowadzimy także ogólnopolski ranking firm deweloperskich oraz ranking osiedli.

Wyróżnij wpis w katalogu

Powiązane tematy

deweloperzy, budownictwo

Kategorie

Zareklamuj stronę www.zanimzamieszkasz.pl:

Opinie o deweloperach

Zobacz podobne wpisy w tej kategorii:

  • Firma Lewtech

    Firma Lewtech

    Jeżeli już dany kontrahent szuka firmy, która tworzy leje raz nietypowe rury, to ze 100% pewnością trzeba wspomnieć o firmie Lewtech. Poza poprzednio wspomnianych rzeczy, firma ta może także stworzyć dla nabywcy, na przykład gniotowniki. Poza produkcji niezbędnych materiałów, istnieje również możliwość montażu i utworzenia wszystkich niezbędnych zamówień. Nabywca używając usług tej firmy, posiada wszystko od ręki.

    27.12.2015 godz.: 09:31 wyśw.: 668 ID str.: 2151 Więcej
  • Ochrona.nf.pl

    Ochrona.nf.pl

    Agencje ochrony osób i mienia oraz agencje ochroniarskie można znaleźć w portalu Ochrona. nf. pl. Portal jest wyszukiwarką dostępną bezpłatnie dla każdego odwiedzającego użytkownika. Umożliwia wyszukanie firm oferujących konkretne usługi ochroniarskie, w tym takie jak ochrona osób, mienia, monitoring, czy też systemy alarmowe. Użytkownicy mogą wyszukiwać firmy poprzez wpisanie nazwy miasta, w którym firma ma świadczyć usługi.

    18.03.2014 godz.: 14:55 wyśw.: 610 ID str.: 2576 Więcej
  • Księgowa Krzemieniewo

    Księgowa Krzemieniewo

    W 2009 roku założyliśmy firmę. Zajmujemy się księgowością, a usługi świadczymy małym i dużym przedsiębiorstwom. Mimo niewielkiego doświadczenie zdobyliśmy mocną pozycje na rynku lokalnym i wielu zadowolonych klientów, którzy chętnie polecają nas innym. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.

    30.07.2014 godz.: 14:56 wyśw.: 467 ID str.: 3624 Więcej
  • FirmowaBaza.pl

    FirmowaBaza.pl

    Witamy na w pełni darmowej ogólnopolskiej bazie firm. Oferujemy katalog przedsiębiorstw, a także wiadomości gospodarcze i informacje przydatne dla osób prowadzących działalność gospodarczą. Publikujemy również kursy walut, notowania giełdowe i ciekawostki ze świata motoryzacji. Zapraszamy do lektury.

    04.08.2014 godz.: 15:10 wyśw.: 460 ID str.: 3693 Więcej
  • Sprężarki powietrza - Vervo.pl

    Sprężarki powietrza - Vervo.pl

    VERVO to firma, która produkuje oraz obsługuje sprzęt działający na bazie sprężonego powietrza. Marka idzie z duchem czasu i tworzy narzędzia i maszyny oparte na najnowszej technologii i najwartościowszych osiągnięciach nauki. Jeśli zależy Ci na jakości i najlepszym działaniu, skorzystaj z oferty firmy VERVO dostępnej na ich stronie internetowej www. vervo. pl i dowiedz się jak przyjemna może stać się praca.

    15.10.2014 godz.: 11:46 wyśw.: 578 ID str.: 4393 Więcej
  • Prowadzenie księgowości wspólnot mieszkaniowych

    Prowadzenie księgowości wspólnot mieszkaniowych

    W każdej dziedzinie niezbędne jest nieustanne zdobywanie nowej wiedzy. Tylko i wyłącznie będąc na bieżąco, można w pełni profesjonalnie podchodzić do klienta, dając mu satysfakcję ze zrealizowanej usługi, a przede wszystkim gwarantując, że odniesie firmowy sukces. Zespół specjalistów, przede wszystkim o kierunkowym wykształceniu, a do tego bogate doświadczenie nieustannie zdobywane w branży, pozwala zaoferować szeroki wachlarz usług biura rachunkowego, dla przedsiębiorców zarządzających firmami małymi, średnimi jak i dużymi. W zakres oferty wchodzą usługi takie jak prowadzenie ewidencji środków trwałych, wartości niematerialnych i prawnych oraz wyposażenia, przeprowadzanie inwentaryzacji i rozliczenie inwentaryzacji towarów, materiałów, opracowanie sprawozdań GUS, pełna księgowość (księgi handlowe), karta podatkowa i ryczałt, rozliczanie najmu, prowadzenie ksiąg wspólnot mieszkaniowych, prowadzenie ksiąg stowarzyszeń, księgowość spółek, oraz wiele innych. Każda realizacja to w pełni rzetelne podejście, dzięki czemu klienci mogą liczyć na uporządkowanie swoich spraw finansowych, pilnowanie terminów, jak i dopełnienie niezbędnych formalności. Pomoc na każdym etapie i fachowe doradztwo. Korzystając z usług biura rachunkowego, każdy klient zyskuje na ofercie dostosowanej indywidualnie do jego potrzeb i oczekiwań. Uwzględniając charakter firmy jak i jej działalność. Biuro rachunkowe to konkurencja na tle innych, nie tylko ze względu na cenę jak i szeroki wachlarz oferowanych usług, ale także ze względu na to, że każda usługa to najwyższe standardy realizacji. Nie ma miejsca na pomyłki i wykonania, które nie będą ściśle dopasowane do oczekiwań klienta. Liczy się czas, pieniądz oraz satysfakcja klienta, z profesjonalnie prowadzonej rachunkowości.

    22.11.2014 godz.: 10:39 wyśw.: 581 ID str.: 4637 Więcej
  • Radca Prawny Waldemar Lawiński

    Radca Prawny Waldemar Lawiński

    Da mihi factum, dabo tibi ius: podaj mi fakty, a ja dam ci prawo.

    Radca Prawny Waldemar Lawiński świadczy pomoc prawną względem osób fizycznych, podmiotów gospodarczych a także organów administracji publicznej.
    Radca prawny Waldemar Lawiński oferuje swoje usługi na obszarze województwa małopolskiego. Z kolei poprzez Filię Kancelarii w Solcu-Zdroju udziela pomocy prawnej na obszarze województwa świętokrzyskiego obejmując m. in. gminy: Solec-Zdrój, Nowy Korczyn, Kazimierza Wielka, Pacanów, Opatowiec, Stopnica i Busko-Zdrój. Legitymuje się dziesięcioletnim doświadczeniem zawodowym związanym z faktem pełnienia funkcji specjalisty ds. prawnych dużego podmiotu gospodarczego, pracą w wymiarze sprawiedliwości czy wreszcie prowadzeniem własnej Kancelarii Radcy Prawnego.
    Aktualnie prowadzi obsługę prawną podmiotów gospodarczych oraz jednostek samorządu terytorialnego. Zapewnia Państwu pomoc prawną również wspólnie ze specjalistami z innych dziedzin prawa m. in. Kancelarią Adwokacką dr Leszka Małka w Tarnowie czy kancelarią komorniczą. Specjalizuję się w sprawach związanych z obrotem nieruchomościami (przygotowywanie wytycznych do aktów notarialnych i analizy projektów umów notarialnych, reprezentowania w sprawach o zasiedzenie nieruchomości, dokonywania analizy stanu prawnego nieruchomości, ustanawiania i znoszenia obciążeń nieruchomości, dochodzenia roszczeń związanych z ochroną własności i posiadania, dochodzenia roszczeń reprywatyzacyjnych i uprawnień spadkobierców właścicieli nieruchomości przejętych na podstawie dekretu PKWN z 1944 roku) i sprawach prywatnego prawa międzynarodowego (europejskiego nakazu zapłaty, europejskiego postępowania w sprawie drobnych roszczeń, europejskiego tytułu egzekucyjnego, uznawania orzeczeń sądów zagranicznych w tym w sprawach o rozwód i alimenty, konwencji haskiej i spraw dotyczących uprowadzenia dziecka).

    01.12.2014 godz.: 08:15 wyśw.: 668 ID str.: 4691 Więcej
  • Nowe firmy

    Nowe firmy

    Jeśli prowadzisz działalność gospodarczą i potrzebujesz informacji, które znajdują się w zasobach Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej to polecam stronę Baza firm CEIDG. Tutaj znajdziesz potrzebne Ci informacje o kontrahencie do tego by nawiązać relacje biznesowe. Dzięki pełnej automatyzacji serwisu proces zamawiania i płatności za bazę jest naprawdę bardzo szybki. Pliki są do pobrania w formatach: CSV, XLSX, XML. Ceny są również bardzo atrakcyjne ponieważ zaczynają się już od 1 grosza za rekord. Rodzaj informacji jaki otrzymasz zależy od Ciebie, może to być: status prowadzonej działalności, adres siedziby, data rozpoczęcia działalności, nazwa firmy, numer REGON czy NIP, adres strony internetowej, rodzaj prowadzonej działalności, adres email, itp.

    25.02.2015 godz.: 20:30 wyśw.: 553 ID str.: 5419 Więcej
  • Kupię spółkę komandytowo akcyjną

    Kupię spółkę komandytowo akcyjną

    Firma Nogel Warszawa - zapoznaj się z ofertą. SKA bez podatku - posiadamy na sprzedaż gotowe spółki komandytowo akcyjne SKA z przedłużonym rokiem obrotowym pozwalającym na zwolnienie z podatku dochodowego do końca października 2015r. Gotowe SKA 2015 - kupię, sprzedam SKA bez podatku dochodowego. Jeśli interesują Państwa ogłoszenia typu "sprzedam lub kupię spółkę komandytowo akcyjną", to zapraszamy jak najszybciej na naszą stronę internetową.

    02.03.2015 godz.: 13:42 wyśw.: 311 ID str.: 5440 Więcej
  • Platforma B2B Oneplace.marketplanet.pl

    Platforma B2B Oneplace.marketplanet.pl

    Marketplanet jest nowoczesną platformą zakupową dla kupujących i sprzedawców, która wspiera partnerów biznesowych przy wykorzystaniu zaawansowanych rozwiązań IT. Stanowi doskonałe rozwiązanie ułatwiające komunikację z klientem lub dostawcą, dzięki czemu zyskują oni przewagę konkurencyjną w postaci redukcji kosztów i zwiększenia sprzedaży. Za pośrednictwem naszej platformy przetargowej partnerzy przeprowadzają aukcje elektroniczne, przygotowują plany zakupowe oraz wysyłają zapytania ofertowe. Dołącz do Marketplanet już dziś!

    03.08.2015 godz.: 19:05 wyśw.: 417 ID str.: 6716 Więcej